28 Şubat 2012 Salı

Kermit Broş / Kermit The Frog Brooch

Merhabalar,

Umarım herkes iyidir. Heyecanla beklediğimiz Muppet filmini geçen hafta eşim ve ofis arkadaşlarımla beraber izledik. Aslında film beklediğim kadar iyi değildi, yine de kötü diyemem. Sonuçta özlediğim Kermit ve Miss Piggy'i yeterince görmüş oldum.

Hello,

I wish that you are all fine. We watched The Muppets movie with my husband and my office colleagues last week. Actually I did not find it enough good, but it was ok to see Kermit and Miss Piggy again.

Şimdi de huzurlarınızda 2 sene önce prototipini hazırladığım ama o zamanlarki keçe kullanımımdaki tecrübesizliğimden dolayı pek de birşeye benzetemediğim Kermit The Frog broşunun evrimleşmiş günümüz hali. Tata tata taaaaa.....




And right now I present you my Kermit, The Frog brooch. Its material is felt. The primitive Kermit brooch which I did two years ago, is not look like this one. Now is really likes Kermit :D . I did 7 pieces. I used one of them to work and the cinema.

Aslında 7 adet yaptım ve bir tanesini iş yerine ve sinemaya giderken taktım bile.



Yakın zamanda Miss Piggy'i de yapmayı planlıyorum, fakat saçlarını nasıl yaparım diye düşünüyorum. Fikri olan?

Daha önce yaptığım Elmo broşlarını da en kısa zamanda bloğa ekleyeceğim.

Görüşmek üzere

As soon as possible I want to do Miss Piggy Brooch, and I need advices about how to do her hair.

See you.

3 yorum:

  1. Çok şeker Olmuş elinize sağlık) Kermit i çocukluğumdan beri sevmişimdir gerçekten çok tatlı:) bu arada İzleyici Gadget i görüntülenemiyor. İzleyiciniz Olup olamadığımı bile göremedim yarın yeniden bakacağım:) siz de isterseniz cevap döne bilirsiniz e-postama ya da buradan;) izleyici Gadgeti konusunda birçok arkadaş yayın yapmıştı ben değil ama İsterseniz belki o şekilde çözülür ' sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gooogoook,

      Merhaba. ilk yorumum olduğu için ne yapacağımı bilemedim. Çoook sevindim beğenmenize. Kontrol paneline baktım, sanırım izleyicim değilsiniz.

      İzleyici konusuna bir el atmam lazım.

      En içten sevgilerimi yolluyorum size.

      Özge

      Sil
  2. MErhabaaaa:) İade-i ziyarete geldim:) Ne güzel ne cici şeyler yapmışsınız... Yayınlar 2012 tarihli ama hala devam ediyor musunuz acaba merak ettim?

    YanıtlaSil